Magyarország
  |     |     |  
Avon Kártya

Értesítünk, hogy június végén az Avon Kártya megszűnik, kártyád
automatikusan deaktiválásra kerül.
Ezek után bármely bank kártyájával fizethetsz majd honlapunkon.

Milyen elõnyöket biztosít az Avon Kártya1?

Tudta Ön, hogy ez a hitelkártya csak Tanácsadóknak és Tanácsadónõknek érhetõ el és egyedi megjelenítéssel készült?

A kártyát úgy alkottuk meg, hogy dísze legyen pénztárcájának. Választhat egy lila virágos és egy szivárványos dizájn között. Legyen stílusos és AVON-os minden vásárlásnál.

Tudta Ön, azt hogy ez az egyetlen hitelkártya, amivel az AVON honlapon fizethet?

Az AVON folyamatosan keresi a lehetõségeket, hogy segítse a Tanácsadó/nõk munkáját. Az Avon Kártya1 egy olyan pénzügyi eszköz, mellyel nem csak pénzügyi tartalékra tehet szert a mindennapokra, de az AVON honlapon és a Telefonos Automata Rendszeren keresztül is a lehetõ leggyorsabban rendezheti tartozását. Rögtön újra vásárolhat és újabb vevõket szolgálhat ki saját pénzügyi erõforrásainak igénybevétele nélkül.

Tudta Ön, hogy pénzügyeivel havonta egyszer kell foglalkoznia?

Vásároljojn nyugodtan és fizessen késõbb! Ha vásárlásait, AVON megrendeléseit ezentúl hónap elején intézi, akár 53 napig kamatmentesen használhatja hitelkeretét.2
Minden hónapban a számlakivonat kézhezvételekor tájékozódhat elõzõ havi költségeirõl, és kockázat, illetve kamat nélkül rendezheti számláját.
Hogy hogyan? Kattintson IDE.

Tudta Ön, hogy a szépségpontok beváltásával pénzt spórolhat?

Minél többet használja a hitelkártyát, annál jobban jár! Szépségpontokat kap minden vásárlás után! Használja Avon Kártyáját1 akár AVON rendeléseinek kifizetésénél, akár a hétvégi nagy bevásárlásnál vagy tankolásnál! Gyűjtögessen, és váltsa be a pontokat - AVON utalvány formájában - AVON termékekre.
Ráadásul elsõ hitelkártyás költéséért megajándékozzuk Önt 750 szépségponttal!

Tudta Ön, hogy a világon bárhol fizethet vele?

Az Avon Kártyán1 a MasterCard embléma jelzi, hogy a világon bárhol vásárolhat vele, ahol MasterCard kártyákat elfogadnak. Spórolja meg az idegeskedést utazás elõtt a valutaváltó irodákban, illetve utazás közben, hogy elegendõ lesz-e a pénze. Legyen felhõtlen a nyaralása!
Részletes tájékoztatót az Avon Kártya1 kondícióiról a
www.budapestbank.hu honlapon talál.

THM: 41,5%


Igényeljen most XXX Hitelkártyát!

1. Az itt közétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. 2012.12.31-ig: A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt a minimum törlesztőrészletek és a futamidő végén a fennmaradó teljes tartozás megfizetését feltételezi. 2013.01.01-től: A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.